Fotografering med FruBerg och Westcoastwindows!

image image image

Igår ringde min klocka 04.30, upp och hoppa för att möta upp Johanna Pilfalk och Kristina från reklambyrån FruBerg. Vi körde mot Göteborg och Öckerö, irrande runt för att hitta nästa färja mot Grötö och tillslut lyckades vi, modellen Evelyn med tillhörande vovve anlände ungefär en halv sekund innan båten gick, haha, faktum är att vi fick be dem hålla kvar båten lite och skepparen i sin tur fick ringa anslutande buss på ön för att folk skulle hinna med; ) men så är det väl på ön, det lunkar liksom på lite lugnare, man blir väl sån, lite extra go av all havsluft.När vi kom fram hittade vi en charmig karl som Kristina övertalade att hjälpa oss med all vår packning och Johannas stylingpryttlar, han hade en liten golfbil som han körde i förväg med.

Vi andra knallade och efter ett tag hörde vi honom tuta på oss, vi vände oss mot havet och såg det vita lilla huset nere vid vattnet. Vilket ställe alltså, kunde stannat för alltid.

Mia på Grötö spelades in i samma hus, kändes nästan lite religöst att hänga i samma hus som underbara Mia Skäringer och hennes gäster…

iallafall, vi var ju där av en anledning, Westcoastwindows gör sjukt snygga fönster, skjutdörrar och liknande och de behövde nya bilder. Så i halvstorm, ösregn och sen underbar sol har Johanna piffat och jag plåtat en massa härligt, resultatet kommer snart!:)

 

Nu ska jag till mina fina syster och hälsa på barn nummer tre, en liten Rut, bara ett par dagar gammal, mys!

ps) testar att blogga från mobilen idag, så ni får ha överseende om det ser lite knepigt ut;)